EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

D’Ausa torna a gestionar el pàrquing del Mil·lenari de Vic

D’Ausa torna a gestionar el pàrquing del Mil·lenari de Vic..
última actualització: 03-06-2016 (6:11)

Dolors Altarriba
Uns inversors l’han comprat i s’ha tornat a obrir quan fa un any que es va tancar

Vic
D.A.
L’empresa D’Ausa de Vic torna a gestionar el pàrquing de l’edifici del Mil·lenari, que va tancar just fa un any. El pàrquing ha tornat a obrir amb les mateixes condicions que fa un any. Aquest aparcament soterrat era propietat de la immobiliària del BBVA –abans Caixa Manlleu–, que va decidir posar-lo a la venda i trencar així el contracte de lloguer que tenia amb D’Ausa. El pàrquing ha passat ara a mans d’un grup inversor de privats que en tenen d’altres a diferents poblacions però que no els gestionen directament i han arribat a un acord amb D’Ausa perquè el gestioni. Segons explica Xavier Cervera, el director de D’Ausa, no ha calgut fer-hi modificacions, “hi hem hagut de treure la pols i netejar-lo, i per impulsar-ne la reobertura fem una promoció que permet deixar el cotxe tot el dia pel preu d’una hora, que és de 2,40 euros”. La resta oferirà, com feia, abonaments mensuals i serà de rotació.
D’Ausa torna a sumar així les 207 places d’aquest aparcament a les que gestionava fins ara, 659. En total en suma 866. L’empresa de Cervera gestiona també 130 places de l’aparcament del Mercat Municipal; 120 del de la rambla Tarradellas, al barri del Remei de Vic; 36 al carrer Assemblea de Catalunya, que són únicament per a abonats; 66 darrere el col·legi Pare Coll; 37 de superfície al costat de l’edifici del Mil·lenari, i les 270 places de Manlleu, que inclouen el pàrquing soterrat i algunes places de la zona blava. En aquest moment, la gestió dels aparcaments de Manlleu ha sortit a concurs públic i “ens hi hem tornat a presentar”, diu Cervera.
D’Ausa té una plantilla d’una desena de persones, tres de les quals provenen del TAC i un 60% tenen alguna discapacitat. Cervera va buscar fa un any noves opcions de gestió de pàrquings quan el del Mil·lenari va tancar per “poder mantenir els llocs de treball”. Va ser llavors que es van obrir el Ronda Pare Coll i va ampliar l’horari del Mercat Municipal, que està obert tot el dia i abans ho feia només en horari de mercat.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal